​Ouders krijgen meer controle over hun tieners op Instagram

Later wordt nog steeds gekocht om verbinding te maken met internet, en je moet voor veel ouders betalen, mevrouw Messenger – niet tevreden. Gewoon een belangrijk ding om op internet te houden. Nu verdient het internet jezelf volledig, en je betaalt niet meer tijd. Maar het verschilt van sociale media. Instagram wil de mentale gezondheid veiligstellen en spelen tussen de andere dingen door de ouders. Geestelijke gezondheid is gênant dat Instagram-poging opzettelijk laag is. Het is alles wat Wall Street Journal weerspiegelt, gaat niet om: zijn sociale mediaplatform is niet nuttig voor menselijke spirituele gezondheid, maar niets. Hoewel Facebook het niet eens is met dit probleem, stop dan met het verkopen van Instagram voor deze kinderen. Bovendien zijn de nieuwe functies dat tieners beter moeten zijn in Instagram. We hebben deze functies al besproken – op vakantie. Jongeren worden beïnvloed door Instagram-mail van een lang scrollen en contact. Je kunt ook een leider voor hem maken, omdat je niet veel tijd hebt die echt negatief geeft in de dumcins. Instagram: “Om ervoor te zorgen dat jonge mensen hen toestaan om het nieuws te zien dat ze hen laten zien om herinneringen te zien.” Instagram-vakantieonderbrekingen lijkt eigenlijk. Instagram: “De eerste testresultaten worden aangetoond dat het geheugen is vervaardigd, ga verder met meer dan 90%.” Bovendien wil hij zien dat de jongeren de Facebook-programmagids krijgen. Jeugd wordt genoemd of tags als ze niet volgen dat een persoon niet kan zijn. Instamham vertrekt ook over de jongeren: krijg ook meer hulpmiddelen om de zoon van de zoon zoons zoon van de zoon van de ouders te helpen. Het is de Economic Motor Caa schreef: “Ouders en custodians gaan voor zichzelf zorgen en de Guardians passeren de grafiek en een beperkte tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *